Brasov: Siemens mai angajeaza 70 de oameni

Last Updated on septembrie 8, 2014

George Costache, CEO-ul Siemens România, spune că firma se află în plin proces de recrutare pentru majoritatea centrelor IT pe care grupul industrial german le are pe piaţa locală, acesta fiind segmentul care a înregistrat cea mai bună dinamică dintre toate activităţile pe care le derulează pe plan local.
„Avem un centru în Braşov (Corporate Technology) unde acum sunt 230 de oameni, dar până la finalul anului 2015 vrem să depăşim 300 de oameni. Tot în Braşov am finalizat preluarea LMS România (actualul Siemens Industry Software), care are în prezent 80 de angajaţi. Suntem într-o perioadă de integrare”, spune Costache, care se află la conducerea operaţiunilor Siemens în România de doi ani de zile, din septembrie 2012.
siemens
Siemens Corporate Technology este un centru care oferă servicii de software pentru dezvoltarea de produse şi activităţi de cercetare în domeniile energie, sănătate şi infrastructură. (sursa: bzb.ro)
La nivel global, Siemens are doar patru astfel de centre, unul dintre ele fiind cel din Braşov. Siemens Industry Software este fostul LMS România, companie preluată integral la finalul lunii iulie de către Siemens România.
Firma oferă soluţii software, hardware şi servicii de inginerie pentru companiile producătoare de automobile, printre clienţi fiind Renault, Daimler sau Airbus. Unul dintre cele mai cunoscute proiecte în care a fost implicată şi echipa Siemens Industry Software este dezvoltarea software-ului utilizat în construcţia robotului Curiosity pentru NASA, care a aterizat pe Marte în data de 6 august 2012.
Previous Story

Brasovenii de la Preh Romania produc componente pentru cel mai scump modern Porsche

Next Story

Brasov: Trafic restrictionat de Ziua Pompierilor in centrul orasului, vineri 12 septembrie