Brasov. In premiera, Dracula: Povestea nespusa

Last Updated on septembrie 9, 2014

În prima zi a lunii octombrie, de la ora 19.00, la Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov, va avea loc Gala de Deschidere a evenimentului „Dracula Film: Horror and Fantasy Festival”, care va fi urmată de proiecția în avanpremieră în România a filmului lui Gary Shore, „Dracula: Povestea nespusă (orig. Dracula Untold)”

eee

„Dracula: Povestea nespusă” explorează originile legendei care bântuie imaginarul colectiv de sute de ani și ne duce în călătoria la capătul căreia Vlad Dracul, un om cu puteri uluitoare, dar și cu defecte pe măsură, ajunge Dracula. O poveste de iubire tragică a unui erou ca nimeni altul, o luptă dramatică în care numai Diavolul putea oferi forța și armele celui care a rămas cunoscut lumii întregi sub numele Dracula. (sursa: mytex.ro)

Luke Evans (cunoscut și din Fast & Furious 6, Immortals) este protagonistul acestei epopei, Gary Shore este regizor, iar Michael De Luca, producător. Alături de Luke Evans îi regăsim pe Sarah Gadon, Dominic Cooper, Diarmaid Murtagh și Samantha Barks.

Previous Story

Brasov: 281 locuri de munca disponibile la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca

Next Story

Junii Brasovului te invita la Solomon Fest. Serbarea de toamna a Junilor, 20-21 septembrie