Brasov: Germanii de la Telekom fac angajari

Last Updated on septembrie 17, 2014

Romtelecom şi Cosmote au trecut sub un nou brand, TELEKOM. Compania deţinută de nemţii de la Deutsche Telekom au sute de joburi disponibile în toată ţara.

444444

TELEKOM recrutează Reprezentant Vanzari Corporate în Suceava, Baia Mare, Bistrita, Brasov, Alba Iulia, Timişoara, Ploiesti, Galati, Pitesti şi alte oraşe. Condiţiile de angajare Studii:• Studii medii; studiile comerciale in domeniul comercial/tehnic constituie avantaj.Experienţă în muncă: • Experienţă minim 1 an în domeniul comercial-vânzări sau domeniul IT/telecom constituie avantajCunoştinţe, Aptitudini & Abilităţi:• Orientare spre rezultate; Automotivare;

Alte locuri de muncă vacante la TELEKOM: analişti programatori, ingineri de sistem, manageri de proiect în Bucureşti, Braşov, Craiova, Târgu-Mureş . (sursa: realitatea.net)

TELEKOM Romania este un brand din familia Deutsche Telekom, prezent în 51 de țări de pe cinci continente, cu peste 143 de milioane de clienţi de telefonie mobilă, 31 de milioane de clienţi de servicii fixe şi peste 17 milioane de linii de broadband din întreaga lume. Brandul este prezent pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al Cosmote România și Romtelecom.

Previous Story

Brasov: Anul viitor incep lucrarile de extindere a Colegiului Mesota

Next Story

Brasov: Sistemul de tiroliene de la Canionul Sapte Scari a intrat in probe