Brasov: Clienti multumiti la Avantgarden 3 – Familia Vlad: primim cu multumire si chiar încantare apartamentul

Last Updated on septembrie 29, 2014

Cea mai mare satisfacție a noastră, după ce am dus la bun sfârșit toate lucrările la care ne-am angajat, este să știm că am adus bucurie în sufletul clienților noștri și că am participat la realizarea unui nou start în viața fiecăruia dintre ei.

10614314_287124631496196_5525377946878645401_n

Mulţumim tuturor clienţilor noştri pentru încredere! – Avantgarden 3 Brasov: 

  • Familia Borbea Claudiu și Adriana ține să vă mulțumească pentru construcția apartamentului achiziționat în Avantgarden3, menționând că îndeplinește toate standardele de calitate conform contractului. Țin pe această cale să mulțumesc domnilor Maurer și Kasper pentru seriozitatea și garanția de care au dat dovadă de la început și nu au dezamăgit mai ales în condițiile actuale mulți constructori au dat ‘țepe’. Vă mulțumim!
  • Familia Vlad, primim cu mulțumire și chiar încântare apartamentul. Suntem mulțumiți de colaborarea cu firma,cu domnii Amariei și șefa de șantier care mi-au mijlocit achiziționarea.Vă felicitam pentru respectarea termenului,a clauzelor din contract și finisaje. Sperăm intr-o bună colaborare și în viitor!
  • Sunt mulțumită de alegerea făcută, am fost inițial reticentă însă am fost convinsă prin seriozitatea cu care s-au tratat clauzele din contract. Finisajele sunt bine realizate și mă bucur de această colaborare. — Simona Lazăr.

Contact Avatngarden 3: Str. Pelicanului, nr. 5, 500461 Brasov, Romania

Previous Story

Brasov: Explozie la un bloc din cauza acumularilor de gaze

Next Story

Aeroportul Brasov. Miting PNL: „Guvernul Ponta izoleaza Brasovul”. Miting PSD: „Scripcaru + Cancescu = 15 ani fara Autostrada si Aeroport. Cine are dreptate?