Brasov: Claudiu Tamarjan, fostul sef al Politiei Rutiere a fost eliberat din arestul preventiv

Last Updated on septembrie 25, 2014

Magistraţii Tribunalului Braşov au decis marti înlocuirea măsurii de arest preventiv cu cea a controlului judiciar în cazul fostului şef al Poliţiei Rutiere Braşov, Claudiu Tămârjan, judecat pentru infracţiuni de corupţie.

www

Decizia a fost pronunţată în Camera de consiliu, cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare. Ca urmare, decizia a fost contestată miercuri, acţiunea urmând a se judeca în zilele următoare la Curtea de Apel Braşov.

Comisarul-şef se află în arest de la sfârşitul lunii iunie.  

Acuzaţiile ce i se aduc sunt trei la număr: trafic de influenţă (5 fapte), instigare la abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit (17 fapte) şi folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, dacă sunt săvârşite în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite. (sursa: mytex.ro)

În acelaşi dosar au mai fost trimişi în judecată 11 poliţişti aflaţi în subordinea lui Tămârjan la data comiterii faptelor, pentru abuz în serviciu, precum şi trei patroni de firme, în stare de libertate, în sarcina cărora s-a reţinut infracţiunea de cumpărare de influenţă.

Previous Story

Show-ul Jurassic Adventures vine la BRASOV

Next Story

Revolutia Preturilor la eMAG, ultima zi: 24 de rate prin Card Avantaj; Televizor LED Samsung 80 cm, Full HD, doar 1.099 Lei!