Brasov: Biletele la RMA se vand doar vineri, in Piata Sfatului

Last Updated on septembrie 11, 2014

A 12-a ediţie a celei mai longevive gale de premiere din industria muzicală românească începe vineri, pe 12 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov.

Covorul Roşu începe la 19.00, iar concertele sunt deschise prin apariţia excepţională dintre R.A.C.L.A şi Anda Adam, care vor cânta piesa-cult „Nu mă uita”.

444

Dintre cântăreţii care vor concerta pe scena din Piaţa Sfatului amintim: 3 Sud Est, Delia, Oana Radu, Alex Velea, Guess Who, Connect-R, CRBL, Antonia, Anda Adam, Elena Gheorghe, Krem, Fly Project, Nicole Cherry, Grasu XXL, Speak, Voltaj sau Vunk — iar lista continuă!

Cel mai nominalizat muzician de anul acesta este Smiley, cu şapte categorii la care a fost propus, urmat de Andra, cu patru nominalizări.
Gazdele evenimentului sunt Gina Pistol (foto) şi Cosmina Păsărin, iar Covorul Roşu este prezentat de Shurubel şi Zara. (sursa: bzb.ro)

Biletele pentru Romanian Music Awards 2014 pot fi achiziţionate de la standurile din Piaţa Sfatului în ziua evenimentului şi costă 20 lei.

Romanian Music Awards este singurul eveniment românesc de premiere a muzicienilor din ţară care este difuzat live atât pe Music Channel România şi Ungaria, cât şi în ţările balcanice şi nu numai, cu ajutorul partenerului Balkanika Music Television.

Previous Story

Vodafone a lansat Supernet pentru smartphone-uri, fara costuri suplimentare

Next Story

Multumim! 459.695 turisti au vizitat Brasovul in primele sapte luni din 2014