Brasov: 40 de biciclete gratuite pentru studenti prin programul StudentObike

Last Updated on septembrie 29, 2014

Studenţii din Braşov vor avea la dispoziţie, pentru al doilea an consecutiv, un serviciu gratuit de bike-sharing. Tinerii pot închiria din Complexul Memorandului bicicletele galbene puse la dispoziţie de Asociaţia Green Revolution şi Raiffeisen Bank prin programul StudentObike.

rrr

Bicicletele pot fi folosite atît în interiorul campusului, cît şi în afara lui. Vehiculele pot fi închiriate pe baza legitimaţiei valabile de student şi a unui act de identitate.

„Aşteptăm studenţii să înceapă sezonul de toamnă în forţă şi cu multă energie. Bicicletele StudentObike sînt pregătite să-i poarte pe studenţi de la cursuri la bibliotecă sau locuri de relaxare şi sperăm ca numărul lor să fie în creştere şi în toamna aceasta“, a declarat Raluca Fiser, preşedinte al Asociaţiei Green Revolution. (sursa: monitorulexpres.ro)

Programul StudentObike se desfăşoară, în această toamnă, în campusurile universitare din Bucureşti, Ploieşti, Iaşi, Cluj şi Braşov. În aceste centre universitare, organizatorii pun la dispoziţie 350 de biciclete, respectiv 160 pentru Bucureşti, 60 pentru Iaşi, 50 pentru Ploieşti, 40 pentru Cluj-Napoca şi 40 pentru Braşov.

Programul este implementat în parteneriat cu universităţile din aceste oraşe, respectiv cu Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară, Universitatea Politehnică din Bucureşti, Universitatea „Transilvania“ din Braşov, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Cluj-Napoca şi cu primăriile locale.

Previous Story

Brasov: Claudiu Tamarjan, fostul sef de la Politia Rutiera, ramane in arest

Next Story

La Cetatea Rasnov se toarna filmul „Vlad The Impaler”, 27 octombrie – 20 decembrie