Brasov: Participa la Ziua portilor deschise Ciucas, 07-09 august 2014

Last Updated on august 4, 2014

In perioada 07-09august 2014 ai posibilitatea sa vizitezi fabrica de bere Ciucas din Brasov.

ZONA DE INTAMPINARE
La început, că să te integrezi armonios în peisaj, te vom echipa corespunzător. Luăm o vestă și suntem gata să începem. Desigur, nu înainte să faci cunoștință cu ghidul care te va îndruma în procesul de fabricare al relaxării.

ciucas
ZONA DE ISTORIE
Urmează zona de istorie. Aici vei putea afla răspunsuri la toate întrebările pe care le ai despre berea și fabrica noastră. Sticlele pe care le-am colecționat în ultimii 120 de ani așteaptă, și ele, să fie descoperite.
ZONA DE FIERBERE A BERII
Mai departe îți vom arăta ingredientele din care se produce berea favorite a naturii.
ZONA DE FERMENTARE A BERII
În zona de fermentare berea își găsește personalitatea. Vei putea vedea cum drojdia aduce la viață ingredientele și face berea bere. Dacă îți place berea nefiltrată, aceasta va fi zona ta preferată.
ZONA DE IMBUTELIERE A BERII
Ultima dar nu cea din urmă va fi zona de îmbuteliere. Vei putea urmări parcursul berii prin fabrică, până la îmbuteliere și aranjare în navete.
După ce ai parcurs cei cinci păși ai turului, te va aștepta ZONA DE RELAXARE.

Previous Story

Amintiri din Brasov: Bine ati venit la Brasov, Poiana Brasov si Predeal, anii ’80 :)

Next Story

RUSINOS! Spitalul Judetean Brasov – Spitalul Groazei. Vezi aici o imagine apocaliptica: branule folosite stau aruncate prin paturile saloanelor UPU, asternuturile si peretii sunt plini de sange. Bucur Stelica: Doar atît aţi văzut? Eu am văzut mult mai multe: şpagă, mizerie materială şi umană, greseli în hîrtiile de la UPU cu care mergi la salon, aroganţă din toate părţile etc. Puţine sunt cadrele medicale care îşi fac datoria!