Brasov: Expozitie cu masini pictate cu cafea, 20-22 august

Last Updated on august 18, 2014

Inedita expoziţie The Morning Coffee – „Cars fueled with coffee” a artistului Adrian Mitu (Aquarelief) va putea fi admirată la Braşov, între 20 august, ora 17:00, şi 22 august, ora 17:00. Expoziţia este dedicată atât pasionaţilor de maşini, cât şi pasionaţilor de artă şi frumos, locaţia urmând a fi anunţată.

masini

„The Morning Coffee” e colecţie de maşini „alese” care parcurge întreaga istorie auto prin peste 300 de picturi însufleţite de aroma cafelei de dimineaţă. Câteva din modelele reprezentative ar fi vedetele anilor `60 de la Porsche 911, la Alfa Romeo Giulieta, Jaguar E type, Fiat 500, BMW E9, Mercedes-230 „Pagoda” şi nostalgii româneşti precum Dacia 1300, Dacia 1100 sau vestitul IMS dar şi multe alte minuni pe roţi, care pot fi admirate în timpul expoziţiei. (sursa: bzb.ro)

Pasiunea lui Adrian pentru design-ul de maşini este moştenită din copilarie şi inspirată de tatăl său, un pasionat mecanic autodidact. Totul a prins contur în momentul în care reprezentanţii companiei Renault au venit la Facultatea de Arhitectură din cadrul Universităţii de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu, unde el studia, şi au dezvoltat un program de design dedicat studenţilor. De atunci, şi-a urmat visul şi a pus în aplicare planul curajos de a deveni designer de maşini.

Astfel, pe lângă studiile pe tema automobilului clasic, lucrează permanent la propriile concepte utilizând permanent inspiraţie din lumea arhitecturală , organică sau tehnică.

Previous Story

Amintiri din Brasov: Cartierul Steagu Rosu, anii ’60

Next Story

Brasov: Biserica Buna Vestire