Brasov: „Corul Inocentilor” revine in Piata Sfatului

Last Updated on august 21, 2014

4.000 de figurine, alcătuind „Corul Inocenţilor” vor putea fi văzute de luni în Piaţa Sfatului. Acţiunea este organizată pentru al treilea an de Hospice Casa Speranţei.

444

„Corul Inocenţilor” este o creaţie a artistului Andrei Pandea Antonescu şi cuprinde 7.000 de figurine din lut unicat. Piesele, cu o înălţime de maximum 10 cm, sunt modelate manual şi exprimă fiecare o altă faţetă a personalităţii umane. La Braşov, vor fi expuşi 4.000 de inocenţi, care vor reaminti publicului diversitatea personalităţii umane şi nevoia de înţelegere şi afecţiune pe care o au cei care, printr-un dat al sorţii, nu se înscriu în tiparele „normalităţii“.
Piticii vor putea fi admiraţi timp de o săptămână, până pe 1 septembrie, de către toţi cei care trec prin centrul Braşovului. (sursa: Transilvania Expres)

Manifestarea din Piaţa Sfatului este menită să atragă atenţia asupra gesturilor mici care se pot transforma vieţi. Trecătorii vor putea dona pentru susţinerea serviciilor Hospice şi vor putea cumpăra bilete la tombola organizată zilnic, până în 31 august, în urma căreia 70 de persoane vor câştiga câte o figurină expusă.  Fondurile obținute în cadrul evenimentului vor fi folosite exclusiv în beneficiul copiilor și adulților diagnosticați cu boli incurabile, îngrijiţi de Hospice Casa Speranței.

Previous Story

Va Multumim! Peste 380.000 de turisti au vizitat Brasovul in primele 6 luni ale anului.

Next Story

Noapte Buna din Brasov, joi 21 august :)