Brasov: Avantgarden 3 este primul ansamblu rezidential din provincie de pe dezvoltatorimobiliar.ro

Last Updated on august 13, 2014

Complexul rezidenţial Avantgarden 3 este primul ansamblu din provincie promovat pe portalul dezvoltatorimobiliar.ro. Complexul rezidenţial Avantgarden 3 va avea 3.500 de apartamente, cu finisaje deosebite, spaţii de depozitare incluse în preţ şi locuri de parcare opţionale. 1.300 dintre aceste apartamente sunt deja construite.
avangarden-3
Complexul rezidenţial din Braşov găzduieşte garsoniere, apartamente de 2 camere şi apartamente de 3 camere. Termenul de finalizare al proiectului este anul 2020, în condiţiile în care lucrările au început încă din anul 2009. Preţurile locuinţelor încep de la 26.000 de euro, TVA inclus.
Ansamblul rezidenţial este construit pe un teren de 18 hectare, unde se vor construi blocuri de 5, 7 şi 8 etaje. Proiectul este extrem de atractiv şi datorită facilităţilor realizate pentru locatari: de la parcuri, magazine, zona de fitness în aer liber, beauty salon, grădiniţă, cafenea şi spaţii comerciale. (sursa: bzb.ro)
Portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro găzduieşte ofertele de case şi apartamente noi din aproximativ 50 de ansambluri rezidenţiale din Bucureşti, Ilfov şi acum Braşov.
Previous Story

„ Sfantul Constantin Brancoveanu – comemorat in Scheii Brasovului”

Next Story

Brasov: Se monteaza pubele „anti-boschetari” in cartiere