Brasov: Aro Palace vinde restaurantul din varful Muntelui Tampa

Last Updated on august 5, 2014

Administratorii companiei braşovene Aro Palace au decis luna trecută vânzarea restaurantelor Panoramic şi Casa Pădurarului, precum şi a Grupului Gospodăresc Bartolomeu. Restaurantul Panoramic este situat în vârful Muntelui Tâmpa, la o altitudine de 960 de metri, în timp ce restaurantul Casa Vânătorului este situat la poalele muntelui.

tampa


Luna trecută, reprezentanţii SIF Transilvania, acţionarul majoritar al companiei Aro Palace, au anunţat că aşteaptă un răspuns din partea primăriei Braşov în vederea preluării Cetăţii Braşov. „dacă preluarea nu se va face până la finele acestei veri, ne gândim să scoatem Cetatea Braşovului la licitaţie, deoarece produce pierderi”, anunţa atunci Mihai Fercală, directorul general şi preşedintele executiv al SIF Transilvania.

Tot atunci, primarul George Scripcaru anunţa că primăria Braşov va prelua obviectivul amintit, dar în prezent au fost comandate studii de evaluare, astfel încât să se verifice dacă suma de 3,5 – 4 milioane de euro solicitată de cei de la Aro Palace SA se susţine. (sursa: bzb.ro)


În cazul în care procedurile de vânzare vor fi încheiate, Aro Palace va rămâne cu cinci hoteluri în portofoliu. 

Previous Story

Lebedele de la Cetatea Fagaras :)

Next Story

RAT Brasov testeaza suporturi de biciclete ce vor fi amplasate pe autobuze