Recital muzical la Castelul Bran

Last Updated on iulie 3, 2014

Castelul Bran oferă sâmbătă, 5 iulie 2014, de la ora 19.00, un concert de excepție tuturor melomanilor care doresc să asculte piese celebre într-un spațiu exclusivist.

Flautistul Ion Bogdan Ştefănescu şi chitaristul Costin Soare vor schiţa o istorie muzicală în paşi de dans ce cuprinde valsuri şi mazurci cu nostalgia şi delicateţea lor tipic bran-1254omantice, dansuri ce evocă flamenco-ul andaluz, dansuri româneşti pline de exuberanţă şi tangouri uneori triste, alteori pasionale.

Sala de Muzică ”Regina Maria” din Castelul Bran va deveni, pentru câteva momente, spațiul magic în care se vor auzi acorduri clasice ale celebrilor compozitori: Mozart, Chopin, Tárrega, Bartók, Diego Pujol, Piazzolla.  (sursa: brasovultau.ro)

Ion Bogdan Ştefănescu şi Costin Soare au cântat pentru prima dată împreună în 2006, cu ocazia recitalului ce a comemorat 10 ani de la moartea compozitorului japonez Toru Takemitsu.

Programul de recital al celor doi, de la muzică barocă până la muzica contemporană, a putut fi audiat de-a lungul timpului în sălile de concerte ale Ateneului Român, Filarmonicii din Timişoara, Academiei Regale de Muzică din Stockholm, la Centrul de Cultură „Rosetti Tescanu – George Enescu” de la Tescani şi la Palatul Şuţu, în cadrul stagiunii Fundaţiei ACCUMM. Se vor pune in vanzare 30 de bilete, cu prețul 30 de lei / bliet.

Pentru detalii și rezervări,  la telefon 0268.237.700 sau la office@bran-castle.com.

Previous Story

O arhitecta de la Oxford salveaza emblema Brasovului. Silvia ii invata pe romani cum sa-si aprecieze casele de patrimoniu

Next Story

Amintiri din Brasov: Hidromecanica, anii ’80