Ce fac brasovenii cand gasesc 900 de lei pe jos. Tu ai face la fel?

Last Updated on iulie 17, 2014

A pierdut 900 de lei pe stradă în timp ce îşi plimba căţelul dar nu a durat mult şi şi-a recuperat întreaga sumă. Vorbim despre o braşoveancă norocoasă care imediat după ce a rămas fără bani s-a dus la poliţie să sesizeze pierderea.

Aici poliţiştii i-au dat vestea că suma de bani rătăcită fusese predată déjà  la secţie de cei care o găsise cu doar câteva zeci de minute înainte. Femeia de 53 de ani şi-a pierdut banii sâmbătă dimineaţă în cartierul Răcădău în timp ce îşi plimba animalul de companie. Imediat după aceea banii au fost găsiţi de o altă  braşoveancă. Acesta împreună cu soţul a decis să ducă banii la secţia de poliţie numărul 4.

bv

„Am făcut un proces verbal de predare primire cu domnul agent şi pe urmă mi-au dat doi agenţi care au venit şi au făcut o reconstituire la locul unde au fost găsiţi banii şi cam atât. Ne-am simţit uşuraţi că i-am predat că eram aşa nu poţi să-ţi însuşeşti ceva ce nu îţi aparţine şi mai ales că este vorba de bani şi suma nu e chiar mică”, a declarat Constantin Vasile. (sursa: brasovultau.ro)

„La scurt timp după ce s-a prezentat domnul Vasile la Secţia 4 cu banii, s-a prezentat şi o doamnă de 53 de ani care a sesizat că în cursul dimineţii respective a pierdut în cartierul Răcădău suma de 900 de lei. A fost foarte bucuroasă când a aflat că a venit un braşovean şi a predate acea sumă de bani care a fost găsită acolo”, a declarat cms şef Liviu Naghi purtător de cuvânt IPJ Brașov.

Braşovenii care au găsit banii şi i-au predat la secţie, au primit pentru gestul lor, o plachetă din partea Inspectoratului Judeţean de Poliţie. 

„Domnule Vasile îmi face o deosebită plăcere să vă felicit în numele Poliţiei Braşov, aţi dat dovadă de spirit civic şi ne face plăcere să vă înmânăm acestă plachetă din partea poliţiei braşovene”.

Previous Story

Brasov, capitala cartii: Astazi incepe „fEstivalul de cArte si Muzica“

Next Story

Video Romania Minunata: Nori de furtuna :)