Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Caravana filmelor TIFF aduce trei proiectii in Piata Sfatului, incepand de vineri

Caravana filmelor TIFF aduce trei proiectii in Piata Sfatului, incepand de vineri

Last Updated on iulie 11, 2014

Caravana filmelor TIFF, care va cuprinde zece oraşe ale ţării, debutează la sfârşitul săptămânii la Braşov, în Piaţa Sfatului, unde cinefilii vor putea viziona în aer liber trei filme de succes, “Canibal”, “Domnişoara Christina” şi “Sunt o babă comunistă”.

600990_10201145445027714_781399107_n

Astfel, vineri, va rula thrillerul “Canibal” (Spania), de Manuel Martín Cuenca. Filmul prezintă povestea lui Carlos, cel mai apreciat croitor din Granada, dar şi un ucigaş ce bântuie în umbre. Nu simte nicio remuşcare şi nicio vină, până când Nina apare în viaţa lui. Ea îl va face să înţeleagă adevărata natură a faptelor sale şi, pentru prima dată, bărbatul va simţi dragoste. Filmul a fost proiectat la festivalurile de la Toronto 2013, San Sebastian 2013, Zurich 2013, Torino 2013.

Sâmbătă, va fi prezentată producţia “Domnişoara Christina”, un horror în regia lui Alexandru Maftei, ecranizare a cunoscutei nuvele omonime de Mircea Eliade. Prins între dragostea imposibilă de dincolo de moarte a Domnişoarei Christina şi cea pământeană pentru Sanda, logodnica lui, tânărul Egor luptă pe tărâmul alunecos dintre vis şi realitate. (sursa: Mediafax)

Festivalul se va încheia duminică, cu “Sunt o babă comunistă”, în regia lui Stere Gulea, ce prezintă povestea Emiliei, o sexagenară care trăieşte în linişte cu soţul ei, Ţucu, într-un orăşel de provincie. Cuplul primeşte un telefon din Canada: fiica lor Alice va veni în vizită împreună cu logodnicul ei american, Alan. Lucrurile nu pot sta mai bine pentru Emilia, care de-abia aşteaptă să se bucure de fericirea copiilor. Mai mult, Emilia, celebră în cartier pentru nostalgiile ei comuniste, este rugată să participe la un documentar despre giganticele serbări organizate în comunism cu ocazia zilei de 23 august.

Previous Story

Bran Castle. Foteini S, Thessaloniki, Greece: “we enjoyed it”

Next Story

Brasov: Vom avea un Jurassik Park la Rasnov, pana la sfarsitul anului!