Brasov: Se inchide Strada Castelului

Last Updated on iulie 28, 2014

De azi încep lucrările de reparaţii pe strada Castelului, ultima zonă din Centrul vechi care va fi reamenajată şi modernizată. Primul tronson pe care se fac reparaţii este cel cuprins între intersecţia cu strada Dobrogeanu Gherea (capătul din spatele magazinului Star) pînă la intersecţia cu Michael Weiss, porţiune care va fi complet închisă pe parcursul lucrărilor, iar parcarea în zonă va fi şi ea interzisă.

Autorităţile locale estimează că primul tronson al străzii Castelului va fi reparat în aproximativ 30 de zile. Respectarea termenului ţine însă şi de condiţiile meteo din următoarea perioadă. (sursa: Monitorul Expres)

„Am împărţit strada Castelului pe trei tronsoane, iar lucrările se vor face etapizat.Pentru început intrăm pe porţiunea dintre Dobrogeanu Gherea şi Michael Weiss şi sperăm ca şi timpul să ţină cu noi, pentru a respecta graficele de lucru stabilite. O dată cu finalizarea străzii Castelului ne vom apropia de finalizarea proiectului început în urmă cu 10 ani, pentru reabilitare a străzilor din Centrul istoric. Am reuşim să reabilităm şi inclusiv să înlocuim covorul asfaltic cu piatră cubică pe cîteva din cele mai importante străzi din centru şi să le transformăm în pietonale, pe majoritatea“, a declarat primarul George Scripcaru.

Previous Story

Brasovul va avea un PARC nou pana la sfarsitul lunii august

Next Story

Locuri de munca Brasov: Airbus deschide la Ghimbav o fabrica de elicoptere Super Puma