Brasov: O veste buna, targul de carti are loc si astazi in Piata Sfatului

Last Updated on iulie 21, 2014

„La cererea cititorilor, ediţia a 3-a a fEstivalului de cArte şi muzică de la Braşov din Piaţa Sfatului, eveniment organizat de Asociaţia Libris Cultural, Primăria Municipiului Braşov, Consiliul Judeţean Braşov în perioada 17.07.2014-20.07.2014 se prelungeşte până LUNI, 21.07.2014.
bv
Vremea favorabilă, interesul pentru carte şi muzică manifestat de vizitatorii centrului vechi al Braşovului, precum şi disponibilitatea expozanţilor au convins organizatorii să extindă intervalul de desfăşurare al fEstivalului de cArte şi muzică. Astfel, Asociaţia Libris Cultural şi Primăria Municipiului Braşov au decis să vină în întâmpinarea preocupărilor braşovenilor şi să prelungească cu încă o zi desfăşurarea acestui eveniment tradiţional al lunii iulie.
Aleea Cărţii din Piaţa Sfatului rămâne deschisă vizitatorilor şi LUNI, 21.07.2014, începând cu ora 10.
fEstivalul de cArte şi muzică de la Braşov ajuns la a treia ediţie este o manifestare culturală care aduce în aer liber, în cea mai cunoscută piaţă a oraşului de la poalele Tâmpei cele mai mari nume editoriale şi case de discuri din ţară pe o alee unică în Braşov şi în România : Aleea Cărţii”

 

Previous Story

Brasov: Statuia pionierului din parcul Tractorul

Next Story

Guvernul Ponta retrage Brasovului fondurile europene promise in primavara, pentru repararea a patru drumuri judetene