Brasov: Noul parc Aerotec va fi gata pana la sfarsitul lunii august

Last Updated on iulie 1, 2014

Conducerea municipalităţii a semnat zilele trecute un contract pentru construcţia unui loc de joacă cu tematică aeronautică, care va fi amenajat în parcul din Centrul Civic.

p-1

„Este primul loc de joacă având acest specific, într-un oraş care are o lungă tradiţie aeronautică. Estimăm că lucrările vor începe în aproximativ două săptămâni şi vor fi terminate cel mai târziu la sfârşitul lunii august”, a declarat primarul Braşovului, George Scripcaru.

p-2

Elementul cel mai atractiv al noului loc de joacă va fi un avion de 20 de metri lungime şi 15 metri lăţime la nivelul aripilor, prevăzut cu leagăne şi tobogane.

p-3

În partea din spate a aeronavei, copiii se vor putea căţăra pe un perete special, care reprezintă şi una dintre căile de acces în interior, alături de scări şi de un tobogan închis de 15 metri. (sursa: Transilvania Expres)

Alţi doi pereţi de căţărare vor fi amenajaţi la nivelul aripilor. Podelele din interiorul avionului vor avea forma unor podeţe din lemn, care trebuie să dea senzaţia de mişcare. 

Previous Story

Vezi aici Vremea in Brasov, marti 1 iulie 2014

Next Story

Brasov: Intreruperi de curent in municipiu, Codlea, Prejmer si Sacele