Brasov: Festivalul „In Transylvania” pe partia de la Dragus, pana duminica

Last Updated on iulie 11, 2014

Satul braşovean, desemnat anul trecut cel mai frumos din România, devine până duminică capitala rock-ului. Festivalul In Transylvania aduce pe scena, amenajată la poatele munţilor Făgăraş, pe pârtia de Drăguş, trupe de succes din ţară şi străinătate.

fotooo

La eveniment vor concerta Kiril Djaikovski ft. TK Wonder (Macedonia), Dubioza Kolektiv (Bosnia), Alternosfera şi Zdob şi Zdub (Republica Moldova), Operenzia (Ungaria), Iva Nova (Rusia), Nico de Transilvania (Anglia) dar şi Şuie Paparude, Subcarpaţi, Luna Amară, Domino, Jak DC, Touluse Lautrec. Concertele încep la ora 19.00 şi durează până aproape de miezul nopţii. Distracţia va continua apoi până dimineaţa pe muzica mai multor DJ veniţi la festival. Abonamentul care este valabil peste toate concertele costă 70 de lei. Biletele pentru o singură seată costă între 15 şi 35 de lei. (sursa: adevarul.ro)

Pe lângă concertele din fiecare seară, peste zi, participanţi sunt invitaţi la piese de teatru şi jocuri în aer liber. În plus amatorii de sport pot participa la un concurs montan de biciclete şi unul atletism la altitudine. Fiecare întrecere are două trasee, unul de dificultate medie şi unul pentru avansaţi. 

Autorităţile au amenajat locuri speciale de campare gratuite pentru cei care vin la festival. Turiştii care nu vor să stea la cort se pot caza la pensiunile din zonă, unde o cameră costă între 50 şi 80 de lei pe noapte.

Previous Story

Brasov: Viteza si sunet la maxim, pe Valea Carbunarii din Rasnov, sambata si duminica

Next Story

Brasov. TripAdvisor: ”Sanctuarul de Ursi Libearty” (Zarnesti) printre cele mai frumoase, importante si demne de vizitat locuri din intreaga lume