Brasov: 109 lampioane pe cer

Last Updated on iulie 3, 2014

Peste 100 de lampioane din hârtie colorată au împânzit marti seara cerul Braşovului. Evenimentul intitulat sugestiv „Light Up” a fost organizat de Rotary Citadel Braşov şi a fost prima acţiune comună a cluburilor din România.

tt

Astfel a fost sărbătorită împlinirea a 109 ani de la înfiinţarea clubului Rotary International, fiind lansat câte un lampion pentru fiecare an de existenţă. Evenimentul a avut şi un scop nobil – lupta împotriva poliomielitei, cauză pentru care clubul militează încă din anii ’80.

uuu

Seara a început cu un concert susţinut de către elevii Liceului de Muzică din Braşov. Apoi, atât membrii clubului organizator, cât şi turiştii sau curioşii care au trecut prin Piaţa Sfatului, români sau străini, s-au alăturat gestului simbolic şi au aprins lampioane colorate pe care le-au lansat în aplauze. (sursa: Transilvania Expres)

Lansarea lampioanelor a avut loc simultan în 45 de oraşe din România, toate implicate în campania de luptă împotriva poliomielitei – „End Polio Now”.

yy
Sumele strânse din vânzarea felinarelor de hârtie colorată precum şi din alte donaţii vor fi direcţionate către campania de luptă împotriva poliomielitei, End Polio Now.

Previous Story

RCS&RDS A SCOS din grila televiziunile Look TV si Transilvania Live, care vor difuza Liga 1

Next Story

Brasov: „Politisti culcati” la toate zebrele de pe Saturn si Valea Cetatii