Aeroportul Brasov prezinta interes pentru francezi. Semnal ca se va face?

Last Updated on iulie 11, 2014

Noul ambasador al Franței în România, François Saint-Paul, a declarat astăzi la Brașov că există mai multe companii interesate de preluarea viitorului aeroport din zonă, precum și de interesul francezilor de a susține învățământul profesional.

franta

La prima vizită oficială la Brașov, diplomatul francez s-a întâlnit atât cu reprezentanți ai autorităților locale, cât și cu investitorii francezi prezenți pe platformele industriale Eurocopter și Premium Aerotec de la Ghimbav. ”Braşovul are o oportunitate foarte mare prin faptul faptul că este implicat alături de Lyon şi Hamburg în conceptul Smartcities, care înseamnă investiţie în dezvoltare durabilă, şi acesta este viitorul”, a declarat François Saint-Paul. (sursa: Evenimentul Zilei)

Cu ochii pe aeroport

Viitorul aeroport internațional de la Brașov este în atenția a cel puțin doi mari operatori aeroportuari, a mai anunțat oficialul francez. “Aeroportul internaţional Braşov este un lucru pe care îl urmărim cu atenţie şi interes. Avem operatori care pot fi interesaţi de administrarea acestui aeroport şi sunt convins că ei vor fi la dispoziţia oraşului Braşov, când va veni momentul, dacă va fi organizată o licitaţie pentru desemnarea unui administrator care să opereze aeroportul”, a declarat ambasadorul Franţei,  citat într-un comunicat emis de Primăria Brașov.

Previous Story

De poveste, Rucar Bran :)

Next Story

Moment dinPoiana Marului, Brasov :)