Simona Halep joaca azi in turneul de la Hertogenbosch. Este primul meci al Simonei dupa finala memorabila de la Roland Garros

Last Updated on iunie 17, 2014 Simona Halep este principala atracție în a treia zi a turneului feminin de la ‘s-Hertogenbosch, dotat cu premii de 250.000 de dolari. Favorită principală a concursului olandez, Simona joacă în turul I, de la ora 15:30, în direct la Digi Sport 1.

trtr

Câștigătoare a trofeului pe iarba batavă în sezonul trecut, Halep o va avea ca adversară pe Olga Govortsova, din Belarus, locul 109 în ierarhia WTA, jucătoare venită din calificări.

Meciul Simonei e programat pe arena centrală a complexului Autotron Rosmalen, fiind al treilea al zilei. Conform programului, nu va începe mai devreme de ora 15:30, fiind posibil să fie întârziat de partidele de dinainte, scrie digisport.ro.

Contra Govorotsovei, Halep a mai jucat de trei ori, câștigând de fiecare dată. Ultima oară cele două s-au întâlnit tot pe iarbă, la Wimbledon, în turul I, Simona învingând-o cu scorul de 6-2, 3-6, 6-3.

În finala de anul trecut, Simona Halep a învins-o belgianca Kirsten Flipkens, scor 6-4, 6-2.

Este primul meci al Simonei Halep după finala memorabilă de la Roland Garros în care a fost învinsă cu greu, după trei ore, de Maria Șarapova.

Previous Story

Casa Sfatului va spune povestea Brasovului

Next Story

Dumitru Prunariu va sprijini infiintarea unui Muzeu al Aeronauticii la Brasov