Simona Halep e in FINALA la Roland Garros. „A fost visul meu sa joc o finala la Paris” Transmite-i un mesaj !

Last Updated on iunie 5, 2014

 “A fost visul meu sa joc o finala la Paris si sunt extrem de fericita ca am reusit sa ma calific”, a declarat joi Simona Halep, imediat dupa calificarea istorica in finala de la Roland Garros. Halep, care nu a pierdut niciun set pana acum in turneu, a admis ca a avut emotii in primul set. Despre meciul cu Sharapova, Simona a afirmat ca stie ce are de facut si ca a invatat din finala de la Madrid, cand a pierdut in fata rusoaicei. 

tenis


“A fost visul meu sa joc o finala la Paris si sunt extrem de fericita ca am reusit sa ma calific. Am fost putin blocata in unele momente, mai ales in setul al doilea, dar este foarte important ca am cistigat in 2 seturi. Trebuie sa fiu fericita.

Am avut unele emotii in primul set, dar am ramas concentrata. Nu cred ca am aratat pe teren.

Nu stiu ce s-ar fi intimplat daca nu cistigam al doilea set, asa ca e excelent ca am cistigat din acest tie-break”, a declarat ea imediat dupa victorie, citeaza GSP. 

“Ma simt minunat, este incredibil ca sunt in finala. (Petkovic) a jucat un tenis bun insa cred ca eu am fost putin mai puternica in final, si am facut totul pentru a putea castiga acest meci,” a mai spus ea la ITV. (sursa: hotnews.ro)

“Este o mare campioana, stiu cum trebuie sa joc impotriva ei. Va fi un meci foarte interesant, am pierdut cu ea la Madrid, dar am invatat multe lucruri acolo”, a spus ea imediat dupa victorie, potrivit GSP. 

Am mare incredere in mine acum dupa ce am jucat multe meciuri bune aici, insa stiu ca Maria va fi foarte dura. Am jucat la Madrid si poate imi voi lua revansa, insa voi face tot ce pot pe teren si cine stie.

Trebuie sa imi fac jocul meu, sa fiu agresiva, sa deschid terenul, sa joc in unghiuri si sa speram ca va fi un meci bun”, a declarat Simona la ITV, citata de BBC.

Simona Halep s-a calificat in premiera in finala de la Roland Garros, dupa o victorie entuziasmanta in fata jucatoarei Andrea Petkovic, scor 6-2 7-6 (4).

De remarcat parcursul incredibil al Simonei la aceasta editie de Roland Garros: Halep nu a pierdut niciun set pana acum. ESPN noteaza ca Halep este prima jucatoare care e reusit aceasta performanta de la Justine Henin in 2007

Previous Story

RCS & RDS introduce un nou post de filme in grila de programe

Next Story

Brasov: Elevii Colegiului National Andrei Saguna se pregatesc pentru un nou concurs in SUA