S-au reunit hocheistii de la Corona Brasov

Last Updated on iunie 3, 2014

Hocheiştii de la Corona Braşov s-au reunit ieri la Patinoarul „Olimpic”, iar de astăzi vor începe pregătirea specifică de vară, care va fi supervizată de Kovacs Laszlo şi Evgeni Pisarenko.

 hochei

 Au fost prezenţi toţi jucătorii autohtoni care au evoluat la Braşov şi în sezonul trecut, în afară de Roberto Gliga, transferat în Franţa. Cei cinci stranieri care au contract cu echipa braşoveană, Polc, Hietamaki, Saluga, Filip şi Klouda, vor ajunge în perioada următoare. Kevin Wehrs ar putea fi al şaselea stranier pentru sezonul viitor, americanul fiind în discuţii cu oficialii clubului de la poalele Tâmpei.

„Toţi jucătorii autohtoni care sunt sub contract au fost la reunire. Stranierii vor ajunge în iulie sau august, în funcţie de data la care vor începe contractele. Nu ascund faptul că suntem în discuţii cu Kevin Wehrs, care ar putea completa lista stranierilor. Urmează o perioadă de acumulări, o pregătire specifică de vară, care trebuie făcută bine. În ceea ce priveşte antrenorul pentru sezonul viitor, nu am stabilit nimic. Suntem în discuţii cu câţiva tehnicieni şi vom anunţa în cel mai scurt timp noul sau vechiul antrenor… Alte transferuri nu s-au perfectat încă, tot ce a apărut în presă fiind doar zvonuri. Despre obiective, este prematur să vorbim, dar vrem să realizăm cel puţin performanţele din sezonul precedent”, a declarat preşedintele secţiei de hochei pe gheaţă de la Corona, Zoltan Olti Paşca. ( sursa: mytex.ro)

Turneu la Zvolen

Se pare că în acest an „Cupa Braşov” nu va mai avea loc, dar Corona va disputa unele amicale şi la Patinoarul „Olimpic” până la startul sezonului. Apoi, este deja sigur că „lupii” vor participa, în perioada 14-16 august, la un puternic turneu amical în Slovacia, la Zvolen, unde, pe lângă formaţia gazdă, vor mai fi Sapa Fehervar, grupare care evoluează în EBEL, şi alte echipe din primele ligi ale Slovaciei şi Cehiei.

Previous Story

Ei sunt informaticienii de aur ai Brasovului

Next Story

O brasoveanca, declarata Miss Germania, vrea ss promovezeze orasul si judetul