Brasovul s-a infratit cu Nurnberg-ul!

Last Updated on iunie 21, 2014

Primarii George Scripcaru şi Dr. Ulrich Maly au semnat la Nurnberg,  tratatul de colaborare între oraşele Braşov şi Nurnberg.

nurenberg

Consilierul local FDGR Christian Macedonschi, unul dintre artizanii acestei înfrăţiri,  ne-a declarat: “Astazi am scris alaturi de Primarul Brasovului domnul George Scripcaru, colegii mei din Consiliul Local Brasov, Werner Braun, Ciprian Bucur, Ladislau Szente, Daniela Mateescu si colegii din cadrul Consiliului Judetean Brasov, Claudiu Coman, Claudiu Cornea, Mariana Caju, Stefan Araniosi istorie la Nürnberg.

11

Dupa un demers inceput in 2007, cand o delegatie de la Nünbreg condusa de domnul Primar Dr. Ulrich Maly ne-a vizitat frumosul oras de la poalele Tampei si nenumarate proiecte economice si culturale comune la Nürnberg si Brasov, s-a semnat astazi oficial tratatul de colaborare intre cele doua orase istorice europene.

22

Tot astazi s-a decis infiintarea cercurilor de prietenie Brasov/Kronstadt/Brasso – Nürnberg in ambele orase, care vor sustine aceasta prietenie intre Brasov si Nürnberg din toate punctele de vedere.

3

(sursa: brasovultau.ro)

Colaborarea va fi in primul rand in domeniul economic, invatamant scolar, ,profesional si universitar, cultura si sport si, last but not least, in dezvoltarea turistica a ambelor orase. Pentru a incepe cu proiecte concrete asteptam sa ne viziteze o delegetie oficiala condusa de Dr. Ulrich Maly de la Nürnberg in toamna la Brasov.

Pana atunci pot sa va spun ca mi s-a indeplinit un vis, un vis frumos, de care cu siguranta vor profita toti Brasovenii”.
Vom reveni cu amănunte!

Previous Story

Castelul Bran a ajuns din nou in atentia jurnalistilor straini

Next Story

Brasov: Gala elevilor brasoveni, duminica la Aula Universitatii