Brasovul pedaleaza vineri, 27 iunie 2014

Last Updated on iunie 26, 2014 Vineri, 27 iunie 2014, de la ora 18:00, toţi bicicliştii sunt aşteptaţi în faţa Primăriei Braşov pentru a lua startul la o nouă ediţie a Masei Critice din Braşov.

pedaleaza

Evenimentul NU SE VA AMÂNA, chiar dacă va ploua, aşa că vă sfătuiesc să vă luaţi pelerine şi să vă rugaţi la vreme să ţină cu noi.

Traseul are aproximativ 13 kilometri şi este următorul: Primărie, str. Nicolae Iorga, str. Lungă, giratoriu Livada Poştei, blvd. Eroilor, blvd. 15 Noiembrie, Calea Bucureşti, giratoriu Poienelor, blvd. Saturn, blvd. Alexandru Vlahuţă, blvd. Gării, giratoriu Făget, str. Aurel Vlaicu, giratoriu Plevnei, blvd. Griviţei, str. 13 Decembrie, Aula Universităţii, blvd. Iuliu Maniu, Primărie.

Vă rog ca în timpul evenimentului să respectaţi indicaţiile celor care coordonează evenimentul, să fiţi respectuoşi cu ceilalţi participanţi la trafic, inclusiv cu şoferii şi pietonii şi să nu circulaţi pe trotuar sau pe mai multe benzi. Coloana de biciclişti se va deplasa pe o singură bandă, cu excepţia zonelor în care se vor efectua viraje. (sursa: Braşovul Pedalează )

Prin participarea la acest eveniment sunteţi de acord cu faptul că fiecare este răspunzător pentru faptele sale iar organizatorul nu poate fi tras la răspundere penal sau civil pentru incidente ce survin în urma unor împrejurări ce nu ţin de el, ci de conduita necorespunzătoare a participanţilor.
Vă aşteptăm.

Previous Story

Brasov: Strada Muresenilor la inceputul anilor ’90 :)

Next Story

RAT Brasov vrea sa creasca nivelul serviciilor. Da-le o idee ca altfel iar nu le iese :)