Brasov: Ziua universala a iei la Eliana Mall. Vezi Programul aici

Last Updated on iunie 16, 2014

O simplă convorbire telefonică, plină de entuziasm şi presărată cu iz de poveste, a pornit o campanie de suflet cu doamne frumoase, deschise să promoveze portul tradiţional, prin reprezentanta sa de marcă: IA românească.

ziua-iei


În doar câteva ore ne-am mobilizat, fiecare reprezentantă a venit cu ce are mai de preţ acasă sau împrumutată de la persoane dragi, care ţin cu mare grijă şi dragoste, ia românească, veche de cel puţin 100 de ani, bine păstrată în lada de zestre pentru generaţiile următoare.

Aşa sunt toate lucrurile de suflet, simple şi importante pentru toţi cei care aleg să susţină frumosul, tradiţiile, obiceiurile şi datinile noastre străvechi, cele care merită amintite la nesfârșit pentru noile generații.

Aşadar, va rasplatim pasiunea şi vă aşteptăm la ELIANA mall, în două zile speciale, 21 şi 24 iunie 2014, să aniversăm cu mândrie şi bucurie Ziua Universală a IEI cu activităţi dedicate familiei, îndeosebi celor cărora este nevoie să le transmitem cu mândrie tradițiile mai departe: copiilor.

V-am pregătit acţiuni creative şi distractive. Mai jos găsiţi desfăşurătorul evenimentelor:

Sâmbătă, 21 Iunie 2014

Expoziţia unicat „IA Ieri şi Azi” , realizată în parteneriat cu Asociaţia Portavicum Săcele

Ora 10:30 Teatru de păpuşi „Hainele Cele Noi ale Împăratului”

Ora 11:00 Atelier de creaţie „Descoperim împreună IA Românească”, realizată în parteneriat cu Asociaţia „Portavicum” Săcele

Ora 12:00 Concurs – 2 secţiuni „Cea mai frumoasă IE tradiţională” şi „Cea mai străveche IE” realizat în parteneriat cu Asociaţia „Speranţa pentru Copii” şi Asociaţia „Happy Moms”.

Marţi, 24 Iunie 2014

Expoziţia unicat „IA Ieri şi Azi”, realizată în parteneriat cu Asociaţia „Portavicum” Săcele

Ora 17:00 Povestea IEI, prezentare susţinută de reprezentanta Asociaţiei „Portavicum” Săcele

Ora 17:15 Spectacol tradiţional românesc, susţinut în parteneriat cu Şcoala Populară de Arte şi Meserii Braşov.

Doamnele speciale care ni s-au alăturat cu mândrie şi bucurie sunt: ANCA Gîrneţ – Secretar Consiliu Asociaţia „Portavicum”, ANDRA Tudor – Preşedinte Asociaţia „Speranţa pentru Copii”, CARMEN Moruz – Director „Şcoala Populară de Arte şi Meserii” Braşov şi DANA Lupşa – Preşedinte Asociaţia „Happy Moms”.

Previous Story

Brasov: Concurs de mountain-bike, duminica. Circulatia in zona Poarta Schei va fi blocata

Next Story

BRASOV. Patru puisori de lebada pot fi admirati pe lacul Cetatii Fagaras