Brasov: Sute de locuri de munca in tari europene

Last Updated on iunie 6, 2014

Reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braşov, prin Consilierul reţelei europene de locuri de muncă EURES, anunţă că în acest moment sunt puse la dispoziţia persoanelor interesate aproximativ 500 de locuri de muncă în statele Uniunii Europene şi ale Spaţiului Economic European. Statele din care provin aceşti angajatori sunt: Marea Britanie, Danemarca, Spania, Norvegia, Irlanda, Germania, Polonia şi Ungaria. 

job-strainatate


Marea Britanie oferă jumătate din aceste locuri de muncă: motostivuitorist (30 de locuri), operator utilaje hidraulice de ridicare (50 locuri), inginer de sistem (un loc), operator maşini-unelte (4 locuri) şi 150 de locuri pentru asistenţi medicali. Danemarca oferă un post de bucătar, iar Spania 10 locuri pentru ingineri proiectare utilaje. Norvegia caută un senior inginer mecanic, un senior inginer electric, un bucătar şef, un măcelar şi patru senior inspectori. Irlanda pune la dispoziţie 10 locuri de medic psihiatru, un loc de medic oftalmolog şi 14 locuri pentru asistenţi medicali. Germania caută un electrician, patru ingineri, un asistent medical, un instalator întreţinere, 18 bucătari, 15 ospătari, 15 recepţioneri, 6 manageri de restaurant, 15 ajutoare în bucătărie, un îngrijitor bătrâni, un specialist electronică/inginerie industrială, un mecanic instalator instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat şi un asistent/însoţitor persoane în vârstă. Polonia caută 15 reprezentanţi pentru serviciul helpdesk, reprezentanţi vânzări on-line, iar Ungaria vrea 10 tapiţeri, 40 de operatori la prelucrarea cărnii şi 75 de şoferi de autocamioane. (sursa: mytex.ro)


Locurile de muncă oferite prin reţeaua EURES se pot modifica săptămânal sau chiar zilnic, în funcţie de ofertele venite din partea angajatorilor din Spaţiul Economic European. Informaţii suplimentare despre aceste oferte se pot obţine la Consilierul EURES din cadrul AJOFM Braşov, str. Lungă, nr.1A, telefon 0268/416.879, int.102 sau accesând site-ul www.eures.anofm.ro, unde pot vizualiza toate ofertele de locuri de muncă disponibile.

Previous Story

Brasov: Elevii de la „Info“, campioni in SUA

Next Story

Brasov: Masa Critica, vineri 6 iunie 2014