Brasov: Piata Sfatului gazduieste prima etapa a Trofeului Ciucas la table

Last Updated on iunie 25, 2014

Piața Sfatului din Brașov va fi în acest weekend scena primei etape a Trofeului Ciucaș la table 2014, cel mai important eveniment de profil din România.

piata

Competiția, organizată sub egida Federației Române de Table, se desfășoară în sistem open, fiind deschisă atât profesioniștilor, cât și amatorilor, se precizează într-un comunicat remis AGERPRES.

Următoarele etape ale Trofeului Ciucaș la table sunt programate la Târgoviște (26-27 iulie) și Ploiești (30-31 august). Premiile totale sunt în valoare de 2.100 euro, câte 700 euro pentru fiecare etapă. Învingătorul va fi recompensat cu 400 euro, în timp ce ocupanții locurilor 2 și 3 vor primi 200, respectiv 100 euro.

Înscrierile se fac pe baza unei taxe de 20 lei achitate la fața locului, sâmbătă, după ora 11,00, organizatorii rezervându-și dreptul de a limita la 256 de locuri tabloul de concurs. Turneul începe sâmbătă după prânz, iar marea finală este programată duminică seara.

“Principalul nostru scop este să schimbăm mentalitatea românilor că tablele sunt un joc de noroc.

Este nevoie de multă strategie, de o analiză constantă a situației de pe tablă. Concursul este totodată un prilej excelent pentru federație să descopere noi jucători talentați. Ne dorim să revenim în elita acestui sport pe plan mondial”, a declarat Liviu Radu, președintele Federației Române de Table.

Previous Story

Oameni ai Brasovului. Sotia: “De 45 de ani suntem casatoriti. Sfaturile pentru persoanele casatorite sunt: multa intelegere reciproca si nu concurenta ci parteneriat, nu ca unul e mai grozav decat celalalt. Asta e ce a fost la noi.”

Next Story

Cadou pentru toti brasovenii din lume: Un curcubeu din muntii Piatra Craiului :)