Brasov: Caramitru si Malaele inaugureaza Sala Mare a Teatrului Dramatic cu „Cate-n luna si in stele”

Last Updated on iunie 25, 2014

Sala Mare a Teatrului „Sică Alexandrescu” se va redeschide duminică, de la ora 20.00, cu un spectacolul de gală. Pentru acest eveniment, doi dintre cei mai mari actori ai teatrului românesc, Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele, vor prezenta publicului braşovean piesa „Caramitru – Mălăele, câte-n lună şi în stele”, un spectacol de improvizaţie, care face parte dintr-un turneu naţional al celor doi.

teatru

Biletele s-au pus deja în vânzare la teatru, preţul acestora fiind cuprins între 27 şi 30 de lei.

„Având în vedere faptul că este un moment important pentru cultura braşoveană, acela de redeschidere a uneia dintre cele mai importante instituţii de cultură a oraşului nostru, am luat decizia de a susţine, parţial, preţul biletelor astfel încât orice iubitor de teatru să poată urmări acest spectacol. În mod normal, preţul unui bilet, la acest gen de eveniment cultural este cuprins între 80 şi 100 de lei, dar cred că braşovenii merită un astfel de cadou”, a spus primarul George Scripcaru. (sursa: BZB)

După reamenajare, Sala Mare a Teatrului are 608 locuri şi o acustică îmbunătăţită. Clădirea din centru Braşovului dispune acum de îmbunătăţirile necesare unei instituţii moderne, conforme cu standardele actuale şi gata de a contribui la promovarea culturii autentice.

Previous Story

Brasov: Procurorii DNA au dispus retinerea comisarului Claudiu Tamarjan, seful Politiei Rutiere

Next Story

Avionul IAR-823 produs la Brasov, vedeta la showurile aviatice din America