Brasov: 11 zile de Oktoberfest, 11 zile de distractie in acest an

Last Updated on iunie 18, 2014

Oktoberfest (marca inregistrata Bonima) a devenit cu siguranta cel mai mare festival al berii din Romania si poate chiar din Estul Europei.

oktober

A luat nastere la Brasov in anul 2009 si de atunci pana astazi a crescut atat din punct de vedere al vizitatorilor cat si ca perioada – la inceput insuma doar 4 zile de disctractie iar in 2014 se va desfasura pe parcursul a 11 zile (04-14 sept).

Organizatorii au incercat an de an sa aduca elemente noi in cadrul evenimentului, si sa imbunatateasca calitatea serviciilor si a produselor.

Programul artistic este din ce in ce mai diversificat de la an la an, dar pastreaza componenta romano-bavareza care confera unicitatea acestui festival. S-a dorit anul trecut organizarea acestuia si la Bucuresti, unde a avut un real success de aceea in 2014 va insuma 11 zile (25 sept-05 okt).

Anul acesta pregatim foarte multe surprize pe care vi le vom prezenta pe parcurs, dar ca sa dezvaluim una dintre ele, este organizarea evenimentului si la Timisoara in perioada 16-19 okt.

In atasament gasiti un scurt review pentru ceea ce a fost Oktoberfest anul trecut.

Previous Story

Concert al artistilor brasoveni pentru o cauza nobila, sambata 21 iunie

Next Story

Facebook a lansat Slingshot, propria sa aplicatie de schimb de fotografii