4 Motive sa mergi la Rasnov in acest Weekend

Last Updated on iunie 20, 2014

4 Motive sa mergi la Rasnov in acest Weekend

1.  Râşnovenii şi nu numai sunt aşteptaţi în zona de Promenadă a oraşului la cea de-a treia ediţie a Maialului, un eveniment inspirat dintr-o sărbătoare tradiţională a saşilor râşnoveni. Startul la petrecere va fi dat sâmbătă, de la ora 16.00. Pe parcursul zilei de duminică în zona promenadei va fi prezentă o trupă de păpuşari, care îi va învăţa pe cei mici ce înseamnă de fapt marionetele şi cum se mânuiesc acestea.

rer

2. Festivalul pasionaţilor de BMW E30 va avea loc în acest weekend, pe Valea Cetăţii. Ajunsă la a patra ediţie, întrunirea naţională a pasionaţilor şi a posesorilor de BMW Seria 3 va avea loc în acest weekend la Râşnov, la Valea Cetăţii urmând a se prezenta nu mai puţin de 120 de „ursuleţi”, aşa cum sunt cunoscute la noi în ţară respectivele modele. Este pentru prima dată când oraşul de sub Cetate găzduieşte evenimentul, însă organizatorii speră că locul de desfăşurare al acestei ediţii să devină, în timp, unul tradiţional. Programul destinat vizitatorilor este între orele 9.00 şi 20.00, vineri-duminica, preţul unui bilet de intrare fiind de 5 lei. 

bmw

3. Weekendul plin de evenimente din „Oraşul Trandafirilor” va fi completat de prima ediţie a Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare pentru Copii „Trandafirul din Cetate”. Astfel, mâine, de la ora 10.00, la Cinematograful Râşnov vor avea loc repetiţiile, urmând ca probele să se desfăşoare efectiv de la ora 14.00, pentru grupele de vârstă 5-7 ani şi 8-10 ani, respectiv de la ora 17.00, pentru grupele de vârstă 11-13 ani şi 14-17 ani. Duminică va avea loc gala de premiere, gazda a cărui eveniment va fi Promenada şi în cadrul căreia va avea loc şi un recital „vedetă” al artistei Carmen Rădulescu 

carme-123

4. Vizitezi Cetatea Rasnov

rasnov

Previous Story

Brasov. Record 2014 – 37 de casatorii, intr-o singura zi

Next Story

Vino la Zilele orasului Codlea, 20 – 22 iunie. Vezi Programul aici