Te invitam sa petreci Rusaliile in Brasov. Hotelurile şi pensiunile şi-au pregătit ofertele

Last Updated on mai 26, 2014

Hotelurile şi pensiunile din Braşov şi-au pregătit ofertele de Rusalii. Astfel, în staţiunea Râşnov, considerată cea mai ieftină destinaţie de vacanţă din lume, potrivit datelor motorului de căutare de hoteluri trivago.ro, preţurile pentru o noapte de cazare în minivacanţa de Rusalii sunt mai mici de 100 lei.

cetatea-rasnov-2

De exemplu, în perioada 6-9 iunie 2014, la Pensiunea Victoria din Râşnov, preţul pentru trei nopţi de cazare este de 252 de lei pentru o cameră dublă, conform Booking.com.

Pentru oamenii cu dare de mână, preţul unui sejur de trei nopţi, într-o unitate de cazare premium din Poiana Braşov, poate depăşi chiar şi pragul de 1.500 lei, în minivacanţa de Rusalii. (sursa: BZB)

De exemplu, la Sport Hotel Spa, unitate de cazare din lanţul Ana Hotels, controlat de omul de afaceri George Copos, trei nopţi de cazare cu mic dejun inclus costă 1.512 lei, tarif valabil pentru o cameră dublă standard, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul uneia dintre cele mai mari agenţii de turism din România, Christian Tour.

Previous Story

Primarul Brasovului a votat “pentru un brasovean la Bruxelles”

Next Story

Brasovul a triumfat in America ! Toate cele trei echipe de elevi informaticieni brasoveni au luat locul I la categoria la care au participat. Transmite-le un mesaj !