S-a deschis Salonul Auto Brasov

Last Updated on mai 9, 2014

Specialiști din industria auto, dealeri și producători de automobile și autoturisme, autovehicule ecologice cu tehnologia hibrid, utilitare, piese de schimb auto, motociclete de viteză și ATV-uri, moto-scutere și dar și de biciclete participă la a doua ediție a Salonului Auto Brașov care s-a deschis joi, la Business Park Brașov.

salonul

Timp de patru zile, vizitatorii pot viziona peste 24 de mărci auto printre care, Audi, Citroen, Castelli, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Linhai, Mazda, Opel, Polaris, Rock Machine, Toyota, Yamaha.

Ca noutate, la ediția din acest an sunt prezente și firmele Eurobike și Moș Ion Roată, care vin în întâmpinarea iubitorilor de sport cu cele mai diverse mărci de biciclete și echipamente pentru biciclete. De asemenea, pasionații de viteză pe două roți vor putea vedea motocicletele marca Suzuchi și Yamaha, dar și ATV-uri Linhai și Polaris. Pe platoul din fața Centrului Expozițional sunt expuse câteva mărci de mașini de epocă. (sursa: Agerpres)

Printre atracțiile evenimentului se mai numără și mașinile din dotarea Poliției Rutiere, printre care bolidul Porsche folosit de polițiști pe autostrăzi.

Joi și vineri programul de vizitare este între orele 12.00-20.00, sâmbătă între orele 10.00-20.00, iar duminică, ultima zi a evenimentului, între orele 10.00-18.00. Intrarea la Salonul Auto Brașov costă 7,5 lei.

Previous Story

In holiday at Moeciu (Brasov, Romania) can take advantage of a quiet evening in the mother nature

Next Story

Brasov: Canionul 7 Scari este deschis sambata si duminca, 10-11 mai