Reactia Lidl dupa retragerea a 150 de mii de litri de apa minerala falsa din magazinele sale. Cine este responsabil pentru “neconcordante”

Last Updated on mai 7, 2014

Reprezentanţii lanţului de supermarket-uri Lidl au anunţat că vor relua vânzarea apei minerale Saguaro odată cu rezolvarea problemei etichetării produsului.

saguaro-lidl

Luni, reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC) au dispus retragerea de la vânzare a 101.160 de litri de apă minerală etichetată greşit, comercializată de Lidl. După aceasta, reprezentanţii reţelei de magazine au scos de pe rafturi, din proprie iniţiativă, alţi 45.000 de litri de apă minerală.

„Vă informăm că am retras o parte din apa minerală Saguaro de 2L furnizată de unul dintre producătorii noştri. Motivul pentru retragerea apei a fost etichetarea greşită privind descrierea sursei de îmbuteliere a apei. Putem confirma prin intermediul buletinelor de analiză puse la dispoziţie de producător, că apa minerala Saguaro de 2L nu prezintă probleme de calitate.

Apa minerală Saguaro de 2L este furnizată de unul dintre primii trei producători de apă minerală din România. Responsabil pentru informaţiile conţinute de etichetă şi procesul efectiv de etichetare este producătorul. Acesta din urmă a declarat că va remedia în cel mai scurt timp cu reprezentanţii ANPC neconcordanţele informaţiilor conţinute de etichetă. (sursa: citynews.ro)

După remedierea neconcordanţelor privind etichetarea, apa minerală Saguaro de 2L de la respectivul producător se va regăsi spre vânzare în toate magazinele Lidl din ţară”, au explicat reprezentanţii Lidl.

Previous Story

Europa, sarbatorita la Brasov. Festivalul Regiunilor Europene, la „Reduta“

Next Story

Wenn Sie einen Urlaub in Rumänien zu wählen, besuchen Zitadelle Rupea, Brasov :)