Patinoarul Olimpic gazduieste, sambata, gala de MMA “Munte de Bataie”

Last Updated on mai 24, 2014

Sâmbătă, 31 Mai 2014, începând cu ora 19:00, Patinoarul Olimpic din Brașov, se va transforma pentru o seară în câmp de război, cei mai buni luptători de MMA (arte marțiale mixte) din România înfruntându-se într-un show total, plin de adrenalină, dramatism și sportivitate.

gala-mma

Gala RXF (Romanian Xtreme Fighting) – “Munte de Bătaie” va avea loc sâmbătă, 31 Mai la Patinoarul Olimpic din Brașov, și se anunță deja a fi evenimentul cel mai important al anului din sporturile de contact de sub Tâmpa. Main Event-ul Galei de la Brașov îi va aduce față în față pe doi dintre cei mai spectaculoși luptători din România, sportivi de calibru cu nenumărate participări în gale de arte marțiale, atât din țară, cât și din străinătate. Astfel, meciul principal al Galei RXF 11 se va desfășura în limitele categoriei 75 kilograme și îi va avea ca protagoniști pe Marius Tiță, un veteran al sporturilor de contact, și pe Bogdan “The Machine” Stanciu, unul dintre cei mai apreciați luptători RXF, confruntarea anunțându-se un adevărat regal pentru iubitorii MMA-ului autohton.

De asemenea, în Gala de la Brașov, RXF va continua căutarea campionilor absoluți pe categorii, piramidele de la 84 și +95 kilograme urmând să desemneze pretendenții laurilor de campion în finalele ce se vor desfașura la finalul anului. În Cușca RXF vor intra și de această dată câțiva dintre cei mai buni sportivi brașoveni, Daniel Stinghe unul dintre aspiranții la centura de campion al categoriei 84 kg, Lucian Mocănașu, un luptător foarte puternic aflat în plină ascensiune sau Flavius Predoi, probabil cel mai titrat sportiv al momentului din karate-ul brașovean. De altfel, Flavius Predoi, brașoveanul care este Campion Mondial și multiplu Campion European la karate Ashihara, se va înfrunta în Gala de la Brașov, cu un redutabil luptător MMA de culoare ce vine tocmai din SUA, Mike “Hawaii” Brightmon fiind un sportiv cu o vastă experiență în competițiile de MMA de cel mai înalt nivel. Evenimentul va avea totodată şi un caracter umanitar, organizatorul RXF, împreună cu Fundația Kronospan, urmând să doneze încasările din vanzarea biletelor către Asociația Copiii de Cristal, aceasta având ca principal scop crearea de servicii de asistenţă specializată: terapie ABA, terapie ocupaţională pentru adolescenţii şi adulţii cu TSA, kinetoterapie, terapie 3C (Coordonare. Concentrare. Conștientizare), servicii de informare pentru părinţi despre afecţiunile copiilor, consiliere pentru familie, terapie specializată în scopul recuperării copiilor şi integrarea lor în învăţământ şi în societate. (sursa: brasov.net)

Biletele pot fi procurate prin Rețeaua Eventim, precum și de la Patinoarul Olimpic Brașov și din Magazinele Orange, Vodafone, Germanos și Orange.

Fight-Card RXF 11 – “Munte de Bătaie”:
Main Event : Marius Tiță VS. Bogdan “The Machine” Stanciu
Semifinala 1 Piramida +95 kg : Marius Panin vs. Cristian Mitrea
Semifinala 2 Piramida +95 kg : Nicolo Bonati vs. Alexandru Gabroveanu
Super-Fight : Luci Mocănașu vs. Răzvan Duță
Super Fight : Ionuț Gelep vs. Andrei Vasinca

România vs. USA
Main Event : Michael “Hawaii” Brightmon vs. Flavius Predoi
Co- main event : Claire Henry vs. Alice Ardelean
Semifinala Piramida -84 kg : Ciprian Chiru vs. Daniel Stinghe
Semifinala Piramida -84 kg : Izidor “Spartanul” Bunea vs Ali Horvat
Superfight : Alexandru Gavrilă vs. Daniel Chiriță

Previous Story

La Prima Şcoală Românească din Brașov a avut loc concursul „Brâncoveanu şi Braşovul”

Next Story

Libris a vandut 27.000 de carţi intr-o singura zi