Maratonul DHL revine la Braşov

Last Updated on mai 14, 2014

Braşovul va găzdui, în acest an, o nouă ediţie a Maratonului DHL. Evenimentul sportiv revine la Braşov după o pauză de cinci ani, oferind pasionaţilor de alergare un traseu plin de provocări, între Poiana Braşov – Predeal – Valea Rîşnoavei – Pîrîul Rece – Rîşnov – Valea Cetăţii Rîşnov – Platoul stîbnei turistice din Poiana Braşov.

Primăria municipiului Braşov, care este partener oficial al Maratonului DHL din acest an, a anunţat că evenimentul sportiv va avea loc pe data de 21 iunie.

Maraton_DHL_693500

Cursa se va desfăşura pe trei categorii distincte, respectiv- maraton ştafetă- destinat echipelor de cîte şase membri, maraton individual şi semi-maraton individual. Elementul de noutate al acestei ediţii a Maratonului DHL sînt crosurile pentru copii, pe trei categorii de vîrstă: 5 – 8 ani (250 de metri), 9 – 12 ani (500 metri) şi 13 – 14 ani (1.000 de metri). Pentru buna desfăşurare a întrecerii sportive, organizatorii au solicitat Administraţiei Naţionale a Drumurilor şi Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Braşov ca în ziua maratonului să întrerupă temporar circulaţia pe DN 73 A între Predeal, zona unităţii militare şi Rîşnov, în intervalul orar 10.00 şi 13.00, şi pe DN 1 H între Poiana Braşov şi Rîşnov, între orele 11.00 şi 17.00. (sursa: monitorulexpres.ro)

„Înscrierile se fac online. Taxa de înscriere pentru companii este de 115 lei pe membru de echipă, iar individual, 90 de lei. Sumele adunate din aceste taxe de înscriere vor intra în contul Organizaţiei Salvaţi Copiii, pentru finanţarea programului Educaţie pentru Sănătate“, a anunţat viceprimarul Adrian Atomei.

Previous Story

Avocatul Mark Meyer: Branul nu e scos la vânzare. Ar putea fi, în condiţiile unei oferte rezonabile

Next Story

Brasov: Lucrarile la terminalele RAT sint in grafic. Statia capat de linie Str. 13 Decembrie, Harmanului, Poienelor, Brazilor si Saturn