Germanii selecteaza la Brasov personal pentru industria ospitalitatii

Last Updated on mai 22, 2014 69 de posturi au fost anunţate deja pentru selecţia care va avea loc în zilele de 27 şi 28 august 2014.

EURES România dispune de 69 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania, pentru care se va organiza selecţie la Braşov în zilele de 27 şi 28 august 2014. Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn împreună cu Marriott Hotel Frankfurt oferă locuri de muncă pentru meserii ca bucătar (18 posturi), ospătar/ personal servire clienţi (15 posturi), recepţioner (15 posturi), ajutor în industria gastronomiei de sistem – McDonald’s şi Burger King (15 posturi) şi manager restaurant sau personal serviciu organizare banchet (6 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de bucătar, ospătar şi ajutor în industria gastronomiei de sistem se caută persoane care au calificare profesională încheiata, experienţă în domeniu şi cunoştinţe bune şi foarte bune de limba germană (nivel A2 – B1/B2). Pentru posturile de recepţioner şi manager restaurant sau personal serviciu organizare banchet, angajatorii germani solicită persoane care au atât cunoştinţe foarte bune de limba germană, nivel C1 – C2, cât şi cunoştinţe bune de limba engleză, nivel B2, precum şi calificare şi experienţă în domeniu. (sursa: bzb.ro)
Angajarea se face pe o perioadă cuprinsă între 6 luni şi un an, cu posibilitate de prelungire, în funcţie de angajator, începând cu luna septembrie 2014. Salariul oferit este de 1.400 – 2.200 euro brut/lună(în funcţie de tarifele în domeniu şi de zona în care se va desfăşura activitatea). Timpul de lucru este de 40 ore/săptămână, se lucrează în weekend şi de sărbătorile legale. Cazarea poate fi asigurată de către angajator gratuit sau contracost (270 euro/lună), iar întreţinerea poate fi gratuită/negociabilă sau pe cont propriu.

Previous Story

Brasov: Prima Olimpiada Internationala de Matematica a avut loc in actualul sediu al Universitatii „Transilvania“

Next Story

(Video) DOVADA ca PSD nu-i iubeste pe brasoveni. Vezi cum Brasovul este luat la misto de premierul Victor Ponta