Finala Handbal: Corona Brasov – HCM Baia Mare, miercuri 14 mai. Cat va fi scorul?

Last Updated on mai 13, 2014

Miercuri, de la ora 18.45, handbalistele braşovene vor primi vizita celor de la HCM Baia Mare, formaţie care în mod cert va veni la Braşov cu gîndul de a cîştiga şi de a lua prima opţiune la cîştigarea campionatului.

corona

Cu toate acestea, handbalistele Coronei sînt extrem de hotărîte să facă de tot uitată înfrîngerea la scor de la Tîrgovişte şi să reuşească să cîştige la o diferenţă cît mai mare, care să le asigure un avans în perspectiva partidei retur, de la Baia Mare. (sursa: Monitorul Expres)

Doar varianta victoriei 

Căpitanul echipei braşovene, Aurelia Brădeanu, a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, că jucătoarele sînt conştiente că partida este una în care orice greşeală se va plăti scump, tocmai de aceea promite că braşovencele vor face totul pentru a lua trei puncte. „A fost un sezon încărcat, iar acum trebuie să culegem rezultatele pe care ni le dorim. Trebuie să fim extrem de concentrate pentru că este în joc munca pe care echipa a depus-o tot anul. Va fi un meci foarte greu, dar nu ne gîndim la altă variantă în afara victoriei. Avem nevoie de victorie şi vom face totul pentru asta. Cu siguranţă o va obţine echipa care va greşi cel mai puţin. În mod sigur o să fie un meci de luptă, dar sîntem pregătite pentru acest lucru. Trebuie să fim toate conştiente că este genul acela de joc în care orice greşeală se plăteşte. Eu am mare încredere în echipă, ne cunoaştem foarte bine adversarul şi ştim ce avem de făcut. Ce a fost la Tîrgovişte în compania lor ne-a prins bine, pentru că am învăţat din acele greşeli şi sîntem sigure că nu le vom face şi în play-off“, a spus „Mica“ Brădeanu. 

Previous Story

Brasov: „Salvarea ursilor captivi” se lanseaza oficial miercuri, 14 mai

Next Story

Noi cheltuieli pentru „expertizarea” Aeroportului Brasov