Distractie la inaltime la Dragus

Last Updated on mai 20, 2014

Locuitorii din Țara Făgărașului, dar și turiștii care ne vizitează meleagurile, au acum un mod inedit de a petrece timpul liber. Mai exact, aceștia se pot distra la înălțime, pe traseele amplasate în„ Aventura Parc“ din Drăguș. Parcul are o suprafață de 1 hectar și își așteaptă vizitatorii cu diverse activități sportive pentru toate vârstele.

dragus

Panou de cățărare, tiroliene deasupra râului, tir cu arma și cu arcul, coborâre în rapel sau minigolf, sunt doar câteva dintre activitățile sportive care pot fi practicate în singurul parc de aventură din Țara Făgărașului. „Aventura Parc“ s-a deschis la 

Drăguș, lângă pârtia de ski și este locul perfect pentru diferite activități sportive și distractive în aer liber, care pot fi practicate atât de adulți cât și de copii.


Deși inaugurarea oficială va avea loc după data de 1 iunie, parcul este deschis publicului, iar traseele care sunt date în folosință au toate avizele necesare pentru funcționare. Investiția s-a realizat în urma unui parteneriat între primărie și un investitor din Sinaia, iar locul ales pentru amplasare este deosebit datorită peisajelor montane din împrejurimi. (sursa: bzf.ro)


Turiștii pot închiria la fața locului hamuri, carabine, căști și mănuși pentru a parcurge fără incidente traseele, iar capacitatea complexului sportiv este de 10 adulți și 3 copii simultan. Traseele au grade diferite de dificultate, adaptate fiecărei persoane dornice de adrenalină.

Previous Story

Brasov: Primul iPad romanesc, 1495: se scria cu creta si se stergea cu o carpa :) Il gasesti la Prima Scoala Romaneasca, in Schei

Next Story

Brasovenii prefera cartierul Racadau