DECIZIE LOGICA: Sectia de fotbal de la Corona Brasov a fost desfiintata

Last Updated on mai 24, 2014

La sediul Primăriei a avut loc, ieri dimineaţă, Adunarea Generală a Acţionarilor ASC Corona Braşov.

Cea mai importantă decizie luată este legată de desfiinţarea secţiei de fotbal. Au fost prezenţi 2/3 din numărul membrilor. Inclusiv cei din cadrul secţiei de fotbal au votat pentru desfiinţare.

Astfel, din acest moment, la ASC Corona Braşov rămân secţiile de hochei pe gheaţă, handbal feminin, sporturi individuale, plus cele de nataţie şi polo, recent înfiinţate. Cum fotbalul a dispărut, este de aşteptat ca bugetul acestor secţii să crească.

În viitorul apropiat, echipa de fotbal va fi dezafiliată şi de la FRF. (sursa: mytex.ro)

„S-a încheiat un drum. Aceasta este decizia cea mai bună. Nu se putea continua, din motive financiare. S-au făcut eforturi mari ca această secţie să termine campionatul, din respect pentru jucători, federaţie, pentru celelalte echipe, dar şi pentru a nu face rău, indirect, echipei FC Braşov, care se afla într-o situaţie delicată. De aceea am plătit şi TVA-ul pentru transferurile celor doi jucători de la Oţelul Larissa. Totuşi, situaţia nu va rămâne aşa. S-a făcut o solicitare către ANAF, pentru a se verifica dacă totul a fost legal cu acel TVA. Ne bucurăm că am încheiat acest proiect, aşa cum a fost el, cu bune, cu rele, dar clubul Corona are în acest moment alte responsabilităţi, faţă de secţiile care fac cu adevărat performanţă, hochei, sporturi de iarnă şi, evident, handbal. De asemenea, întrucât avem infrastructura necesară, vom avea secţii de polo şi nataţie. Le mulţumesc jucătorilor şi tuturor celor care au lucrat la acest proiect. Este bine că Braşovul va avea şi la anul echipă în prima ligă, prin FC Braşov, căreia îi doresc mult succes”, a afirmat primarul George Scripcaru.

Previous Story

Cutremur in Romania. L-ai simtit in Brasov?

Next Story

Primarul Brasovului a votat “pentru un brasovean la Bruxelles”