Brasovul, plin de turisti la inceput de mai

Last Updated on mai 5, 2014

De vineri după-amiază începând, pe multe dintre terasele de pe Republicii nu mai găseai măcar un loc, băncile erau şi ele pline, magazinele şi restaurantele aidoma, iar arteziana din Piaţa Sfatului fremăta de lume.

turisti-brasov

Cele patru zile libere de care au benficiat mulţi dintre români în perioada zilei de 1 Mai au adus la Braşov numeroşi turişti. Atât cei veniţi din România, cât şi turiştii străini au apreciat frumuseţea oraşului nostru şi s-au bucurat de o perioadă în care Braşovul este mai verde şi aerul mai curat ca niciodată.

Soarele şi vremea frumoasă i-au determinat pe turişti să îşi etaleze tricourile, ochelarii de soare şi ţinutele de vară care au dat un incontestabil aer de vacanţă oraşului. Dacă vineri de dimineaţă oraşul era pustiu, când s-a apropiat prânzul oraşul era un adevărat furnicar.

Şi sâmbătă, chiar şi duminică, pe multe dintre terasele de pe strada Republicii şi străduţele din centrul vechi nu mai găseai măcar un loc, băncile erau şi ele pline, magazinele şi restaurantele aidoma, iar arteziana din Piaţa Sfatului fremăta de lume.

„Mi se pare frumos, mai ales că noi venim de la câmpie şi zona de munte întotdeauna a fost frumoasă, mai ales acum, că totul e verde, ca-n luna mai”, spune unul dintre turiştii veniţi din ţară.

„E un oraş super. Noi venim de la Craiova şi ne atrage atmosfera care este în oraş. Având în vedere că e şi zi de sărbătoare, are, aşa, un iz de oraş occidental”, spune un turist care declară că este consilier local în cel mai important oraş al Olteniei. (sursa: BZB)

„Acum am început să vizităm oraşul şi ne place ce am văzut până acum. Braşovul pare un oraş foarte asemănător cu Cracovia, care este mai mare şi este cel mai frumos oraş din Polonia. Am venit aici cu 4 prieteni, aşa că o să mă distrez de minune, mai ales că am văzut că fetele sunt foarte frumoase”, spune un turist venit din Polonia.

Previous Story

Brasov: Crosul Tineretului in Parcul Tractorul, miercuri 7 mai 2014

Next Story

Brasov: Bursa locurilor de munca adresata tinerilor