Brasov: Peste 1.300 de persoane vor alerga sambata la „EcoMarathonul” de la Moieciu

Last Updated on mai 7, 2014

Peste 1.300 de alergători din 21 de ţări şi 500 de copii şi-au anunţat participarea la a V-a ediţie a EcoMarathonului. Acesta va avea loc sâmbătă, la Moeciu de Sus şi Fundata, fiind organizat de Centrul de Ecologie Montană.

ecomarathon-moieciu-2014

Evenimentul cuprinde trei curse distincte destinate iubitorilor de mişcare în aer liber şi iubitorilor de munte. EcoMarathonul – concurs desfăşurat pe distanţa de 42 km, cu o diferenţă de nivel de circa +2300 m, cu startul şi sosirea în Moieciu de Sus.

Participanţii care vor termina cursa de maraton vor primi un punct de calificare pentru Ultra Trail du Mont Blanc (UTMB), concurs de alergare montană extrem de renumit care înconjoară vârful Mont Blanc traversând 3 ţări: Franţa, Italia şi Elveţia.

EcoCross este o cursă de 14 km cu o diferenţă de nivel de circa +600 m, iar EcoKids este un concurs destinat copiilor. (sursa: BZB)

Până în acest moment sunt înscrişi concurenţi din toată ţara, dar şi din alte 21 de ţări, printre care: Belgia, Olanda, Germania, Franţa, Grecia, Israel, Ungaria, Japonia, Moldova, Spania, Suedia, Marea Britanie, SUA, Irlanda, Canada, Noua Zeelandă, Polonia etc.
Înscrierile se fac şi în data de vineri, 9 mai. Orice alte detalii suplimentare pot fi obţinute de pe site-urile info@ecomarathon.ro sau www.ecomarathon.ro.

Previous Story

Brasov: Internet WI-FI gratuit in autobuzele RAT

Next Story

Brasovul te invita la Saptamana Comediei, 12-18 mai 2014. Vezi aici programul complet