Brasov: Magicianul Lorenzo-Cristian aduce VISUL MEU la Sala Reduta

Last Updated on mai 2, 2014

 “VISUL MEU” – “cel mai mare spectacol de iluzionism tinut vreodata in Romania” vine la Brasov, in 26 mai, la Reduta, ora 19.30. Show-ul este, totodata, si o poveste de viata in care cel mai tritrat iluzionist roman, Lorenzo-Cristian, dovedeste ca visele pot deveni realitate.

Afis Brasov (1)

 La VISUL MEU, Lorenzo a lucrat doi ani, iar astazi pune in scena un spectacol unic in Romania, atat prin decor, recuzita si efecte speciale, cat si prin personaje care apar, dispar, leviteaza si se transforma. Pe parcursul a doua ore, suspansul, drama si comedia, combinate cu inexplicabilul, vor face publicul prezent la spectacol sa traiasca diferite stari, ca in final sa fie convins de faptul ca visele pot deveni realitate si ca omul poate realiza tot ce isi propune.

 Magicianul Lorenzo-Cristian este primul si singurul roman care a devenit membru al celei mai prestigioase si exigente organizatii a magicienilor din Europa: The Magic Circle, Londra. Din acelasi club fac parte faimosii David Copperfield si Dynamo. Acesta este cunoscut publicului larg si din prima editie a concursului Romanii au Talent, unde a fost numit cel mai bun iluzionist al competitiei. Numerele din emisiunea vor fi prezente si in spectacolele sustinute la Sibiu si la Brasov.

 VISUL MEU este un spectacol organizat de Idea 4 Events. Biletele costa 85 lei si se gasesc online pe Bilete.ro, la magazinele InMedio si in oficiile Postei Romane semnalizate bilete.ro.

 Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie!

 Razvan Tempean

0744.851.607

tempeanr@gmail.com

Previous Story

(Video) Brasov: Time Lapse Giratoriu Calea Bucuresti cu Toamnei (20.01.2014)

Next Story

(Video) Brasovul Pedaleaza: Tura organizata pe traseul: Racos (coloanele de bazalt, lacul din cariera, vulcanul stins si canionul), Mateias, Dopca, Cheile Dopca, Apata, Aita Mare, Belin, Araci, Bod, Brasov, in total 85km.