Brasov. Atentie, se intrerupe apa pentru 26 de ore!

Last Updated on mai 28, 2014

Compania Apa Braşov anunţă că, pentru efectuarea lucrărilor de extindere și reabilitare a conductei de alimentare cu apă potabilă Brașov-Săcele, cuprinse în programul POS MEDIU aflat în derulare, respectiv Braşov – Contractul de lucrări nr. 7 (BV- CL- 7), sunt necesare o serie de lucrări pregătitoare pentru montarea conductei din fontă ductilă DN 1000 mm de la Uzina de tratare a apei Tărlung până la rezervoarele de acumulare Dealul Melcilor.

Pentru această lucrare, este necesară întreruperea parțială a alimentării cu apă din sursa Tărlung. Oprirea de apă se va efectua din 28 mai (miercuri), începând cu ora 5.00, până în 29 mai (joi), ora 7.00, afectând următoarele zone:

* Cartier Noua – oprire integrală

* Zona Temelia, cuprinsă între străzile Carpaților, Mureșului, Tâmpei, V. Alecsandri (inclusiv străzile menționate) – oprire integrală

* Cartier Timiș Triaj – oprire integrală.

* Vor mai fi afectate nivelurile superioare ale imobilelor din Cartierul Astra.

Reprezentanţii companiei îi roagă pe toți beneficiarii săi ca în timp util să îşi asigure o rezervă minimă de apă, necesară pentru rezolvarea nevoilor personale. În acest interval de timp, Compania Apa va asigura urgențele, punând la dispoziția cetățenilor apa necesară prin intermediul mai multor cisterne, care se vor deplasa acolo unde vor fi solicitate. „Pentru informaţii suplimentare și pentru nevoi urgente de apă, puteți apela la telefon 0268-926, prin Serviciul de Contact Center, tel. 0268-407380, prin Dispeceratul Companiei APA”, mai spun reprezentanţii regiei de apă-canal.  (sursa: Transilvania Expres)
De asemenea, conducerea companiei anunţă că, în funcţie de desfăşurarea lucrărilor, există posibilitatea ca durata estimată pentru execuţia acestora să fie mai scurtă, astfel, alimentarea cu apă să poată fi reluată înainte de termenul stabilit. 
„Compania Apa îşi cere scuze pentru disconfortul creat şi mulţumește tuturor clienţilor afectaţi pentru înţelegere”.

Previous Story

Ambitii mari la echipa de hochei Corona Brasov

Next Story

Brasov: Printul Charles al Marii Britanii a petrecut cateva ore la Viscri