Ajuta-i pe Junii Brasoveni. Voteaza proiectul „Comoara Scheienilor”! Votul se incheie joi la 10 :)

Last Updated on mai 14, 2014

Ajuta-i pe Junii Brasoveni. Voteaza proiectul „Comoara Scheienilor”! Votul se incheie joi la 10 🙂

juni

Uniunea Junilor din Şcheii Braşovului şi Braşovechi participă în competiţia „Ţara lui Andrei“ cu proiectul „Comoara Şcheienilor“, prin care doreşte să obţină finanţarea pentru realizarea unei broşuri şi a unui film documentar despre obiceiul Junilor, precum şi pentru organizarea jocurilor strămoşeşti şi a Festivalului de tradiţii ale vechilor comunităţi din Braşov.

Pînă joi, 15 mai, la ora 10.00, braşovenii au ocazia să susţină acest proiect, votîndu-l pe Internet la adresa taraluiandrei.ro Pentru a putea vota, este necesar ca susţinătorii să-şi creeze un cont pe site-ul www.taraluiandrei.ro. Votarea nu funcţionează de pe telefonul mobil. 

„Şansele ca Uniunea Junilor să primească finanţarea pentru acest proiect cresc cu fiecare vot. Cîştigarea competiţiei le va permite junilor să-şi realizeze propriul film documentar, care se va numi «Povestea Junilor – spusă de ei înşişi» şi broşura «Jocurile strămoşeşti din Şcheii Braşovului şi portul de sărbătoare al femeilor din Şchei». De asemenea, vor putea organiza jocurile strămoşeşti ale Tinerilor din Cacova şi Junilor Curcani, precum şi un Festival de tradiţii ale vechilor comunităţi conlocuitoare din Braşov“, spune Alexandru Stănescu, purtătorul de cuvînt al Uniunii Junilor.

Previous Story

Rasnovul, cea mai ieftina destinatie din lume, potrivit trivago.ro

Next Story

Brasov: Noaptea Muzeelor va fi luminata de lasere