AJOFM Brasov a lansat proiectul ONOR

Last Updated on mai 14, 2014

Un proiect ce vine în sprijinul șomerilor brașoveni în găsirea unui loc de muncă, prin consilierea acestora dar și prin seria unor cursuri de calificare.

ajofm-b

Proiectul „ONOR – oportunităţi noi de ocupare reală a şomerilor din judeţul Braşov”, lansat recent de AJOFM Brașov, în parteneriat cu firma „Brahms” se realizează cu fonduri europene și se adresează mai ales şomerilor de lungă durată, spune directorul AJOFM Brașov, Liliana Dragomir. (sursa: radioantenabv.ro)

Cei care vor fi incluşi în acest proiect vor avea posibilitatea de a urma 11 cursuri de iniţiere în diverse meserii căutate pe piața muncii, spune managerul de proiect, Sorin Varga.

Totodată, AJOFM Brașov organizează, până la sfîrşitul lunii mai, o amplă campanie de informare a viitorilor absolvenţi de liceu cu privire la indemnizaţia de şomaj, convenţiile pentru absolvenţi, cursurile de formare profesională, cum se întocmeşte un CV, cum trebuie să se prezinte la un interviu, dar şi pentru a le prezenta oferta de locuri de muncă în străinătate a EURES.

Previous Story

Voteaza! Esti de acord ca Gara Brasov sa treaca din administrarea CFR in administrarea Primariei Brasov pentru a fi modernizata?

Next Story

Vacanza Poiana Brasov vi aspetta … verdeggiante e fiorito :)