„Top City”, un cartier nou in Brasov, in valoare de 65 milioane de euro

Last Updated on aprilie 25, 2014

Israelienii construiesc un proiect rezidenţial de 65 de milioane de euro la Braşov. „Top City” va livra primele blocuri cu două lifturi pe scară din oraş.

cartier

Dezvoltatorul imobiliar Prima Heights, care a construit proiecte în Ungaria, Israel sau Statele Unite, a demarat, la Braşov, construcţia complexului rezidenţial Top City, evaluat la aproximativ 65 de milioane de euro. În final, complexul va avea 1.560 de locuinţe „de lux” cu o suprafaţă totală de 46.000 de hectare, urmând să fie construite 22 de clădiri de 8, 10 şi 11 etaje.

Prima clădire cu 31 de locuinţe, care va avea doar apartamente de 2 camere şi penthouse-uri, va fi livrată în luna octombrie, urmând ca în restul blocurilor să fie construite şi locuinţe cu una, două, trei şi patru camere. Apartamentele de două camere vor avea o suprafaţă de 54 – 57 de metri pătraţi, iar penthouse-urile între 87 şi 117 metri pătraţi. Dezvoltatorul estimează că un apartament de două camere va fi vândut cu 40.000 de euro, pretabil Prima Casă, dar şi prin rate la dezvoltator.

Proiectul este amplasat în cartierul Tractorul, un adevărat El Dorado al dezvoltatorilor imobiliari. „Top City oferă în premieră blocuri intime de 30 de locuinţe, cu câte două intrări şi 2 ascensoare pe fiecare scară. Clădirile sunt moderne, cu suprafeţe vitrate generoase şi terase exterioare extrem de spaţioase. Materialele de construcţie şi de amenajare interioară folosite sunt de înaltă calitate – uşi din lemn furniruit, parchet laminat de 10 şi 12 mm, pereţi din BCA cu vopsea lavabilă, tâmplărie PVC cu geam termopan, materiale sanitare de top etc. Fiecare rezident Top City îşi poate alege pachetul de finisaje dorit pentru amenajarea locuinţei proprii, având la dispoziţie doua pachete diferite de finisaje disponibile – Gold şi Platinum”, se arată în prezentarea proiectului.(sursa: BZB)

Cartierul va beneficia şi de un parc amplu, cu alei largi, statui şi fântâni arteziene. De asemenea, vor fi amenajate zone de relaxare dedicate adulţilor – spa, sală de fitness, piscină, dar şi copiilor – grădiniţe, centre de zi şi spaţii de joacă. Proiectul Top City prevede şi spaţii pentru magazine şi soluţii inteligente pentru birouri, acestea fiind amplasate pe laturile exterioare ale complexului. „Zona comercială este structurată sub forma unor galerii de legătură între clădirile rezidenţiale, astfel încât aprovizionarea magazinelor şi accesul personalului auxiliar să nu inoportuneze niciun locatar al complexului, iar traficul comercial să nu deranjeze rezidenţii”, a declarat Dana Stemate, directorul de marketing al Top City..

Compania Prima Heights este deţinută de firmele israeliene Solomon Holdings şi Terra Investments, dezvoltatori cu o experienţă de peste 35 de ani.

Previous Story

Brasov: Astazi, Junii Tineri sint „aruncati in tol“

Next Story

VOTATI BRASOVUL PENTRU MAREA FINALA ! Anatoly intra in aceasta seara in semifinale la „Romanii au talent”