Penny Market deschide un nou magazin in Brasov

Last Updated on aprilie 24, 2014

Compania Rewe Projektenwicklung România, divizia imobiliară a grupului Rewe, va mai construi un magazin Penny Market în cartierul Bartolomeu, pe strada Spicului.

penny-brasov

Primăria Braşov a eliberat un certificat de urbanism în acest sens în cursul lunii aprilie. În prezent, compania mai are în dezvoltare un magazin Penny Market în cartierul Noua. Odată cu darea în folosinţă a acestora, grupul Rewe va avea în Braşov patru magazine sun brandul Penny Market şi unul sub marca XXL Mega Discount.

Anul trecut, compania a anunţat că a decis accelerarea deschiderilor noi de la 15 magazine pe an la 20 de magazine pe an, remodelarea unor unităţi existente şi achiziţii de terenuri, investiţiile estimate pentru 2013-2014 situându-se la peste 100 milioane euro. Conform planurilor anunţate în 2013, REWE ar urma să deţină la finalul acestui an peste 180 de magazine Penny Market şi XXL Mega Discount, vânzări de peste 550 milioane euro şi profit de 3,5 milioane euro. Principalul concurent al retailerului pe segmentul pe care activează este Lidl.

Rewe România face parte din concernul german REWE Group, prezent în 13 ţări, cu 15.538 de magazine şi afaceri de 49,7 miliarde euro anul trecut. În România, grupul mai este prezent prin lanţul de supermarketuri Billa.

Previous Story

Ajuta-i pe Junii Brasovului! Voteaza „Comoara Scheienilor” in campania „Tara lui Andrei”

Next Story

Brasov: Modificari importante in circulatia autobuzelor RAT, sambata si duminica, cauzate de Parada Junilor