La Brasov s-a redeschis sezonul I’ Velo

Last Updated on aprilie 14, 2014

La Brașov s-a redeschis sezonul I’ Velo motiv de bucurie pentru pasionaţii mersului pe bicicletă. Centrul de închiriere „I’Velo” din Piaţa Sfatului, va pune la dispoziţia braşovenilor 40 de biciclete, şapte zile din şapte, în intervalul orar 11.00 – 20.00.

vello

La fel ca şi anul trecut, bicicletele I’Velo vor putea fi disponibile gratuit pentru tinerii sub 16 ani dar şi pentru pensionari. Aceştia vor trebui să se prezinte cu carnetul de elev, respectiv cu talonul de pensie. Tarifele de închiriere sunt de 4 lei pentru o oră sau de 15 lei pentru 24 de ore.

Raluca Fişer, preşedintele Asociaţiei Green Revolution, spunea că „pentru al cincilea an consecutiv asociația încurajează braşovenii să aleagă bicicleta ca mijloc principal de transport, dar şi ca modalitate distractivă de a face mişcare. (sursa: radioantenabv.ro)

În continuare, una dintre principalele preocupări ale organizatorilor rămâne siguranţa utilizatorilor şi nevoia unei infrastructuri pentru biciclete. Infrastructura necesară utilizării bicicletei este printre cele mai importante condiţii de dezvoltare a unui oraş modern, prietenos cu bicicliştii”, a mai spus Raluca Fişer, preşedintele Asociaţiei Green Revolution.

Previous Story

Forget Dracula, Transylvania is a dinosaur’s Eden

Next Story

Brasov: Bilete gratuite pentru Oratoriul din Biserica Neagra